BILD

Broschyrer

En välgjord broschyr är engagerande och lockar läsarna att fördjupa sig i innehållet. Den bör vara optimerad för att effektivt kommunicera ditt budskap på ett visuellt tilltalande och tydligt sätt. Ta en titt på några användbara tips från vårt team på Eskils nedan.

Olika typer av broschyrer

Det finns oändligt många varianter av broschyrer, och det är bara fantasin som sätter gränser. De kan vara informativa och detaljerade eller utformade som ett säljverktyg för produkter eller tjänster. Sådana broschyrer kan innehålla inte bara information utan även specialerbjudanden och rabatter. En evenemangsbroschyr för en mässa eller festival, ska effektivt locka deltagare och samtidigt ge information om datum, tider och registreringsinformation.

Så vad ska en bra broschyr innehålla?

Det är viktigt med en visuellt tilltalande design med tydlig struktur, grafiska element och relevanta bilder. Tänk också till kring bredare aspekter som målgrupp, kvalitet, hållbarhet, grafisk layout och textinnehåll. Att ta hänsyn till alla dessa faktorer är avgörande för hur mottagaren uppfattar broschyren. På Eskils hjälper vi dig. Vi har massor av idéer om hur du skapar en hållbar broschyr, både vad gäller innehåll och material. Vårt utbud av broschyrer omfattar olika tryck- och efterbehandlingsalternativ (till exempel vikning eller häftning).


Hör av dig så berättar vi mer