BILD

Flyers

En flyer som är effektivt utformad är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg som sticker ut och når en bred publik. De kan delas ut på i brevlådor, vid evenemang eller i butiker. En flyer kan innehålla information eller användas för att marknadsföra produkter, evenemang, kampanjer och specialerbjudanden.

 

Att skapa en bra flyer

En bra flyer ska ge omedelbar synlighet. Det kan vara att skapa en kreativ design i en blandning av färgglada bilder och lockande rubriker.

 

Att inkludera en uppmaning till handling gör det också möjligt att mäta resultaten av flyermarknadsföring. Det kan vara i form av en QR-kod som länkar till en bokningssida för en musikfestival. Eller en unik länk till en e-handelssajt. Eller en rabatt att använda vid ett fysiskt besök i en klädbutik eller ett café. Låt fantasin flöda och ta gärna hjälp av oss på Eskils!

 

Vad är fördelarna med att använda flyers för marknadsföring?

En flyer kan med fördel delas ut strategiskt, vid till exempel ett evenemang och synliggör kvickt ditt företag. Att dela ut den personligen skapar direktkontakt med människor. Vid sådana tillfällen kan man också skapa mervärde med ytterligare information om ditt företag eller svara på frågor.

 

Jämfört med TV-reklam eller tidningsannonser är flyers en kostnadseffektiv lösning.

 


Hör av dig så berättar vi mer