BILD

Kuvert

När det gäller kuvert, så kan det vara mycket mer än bara ett vanligt kuvert. Det finns olika typer, storlekar, material, färger och förslutningar. Ett väldesignat och visuellt tilltalande kuvert lockar mottagaren att öppna det och läsa meddelandet.

Vikten av ett snyggt kuvert

Ett väl presenterat kuvert är avgörande vid förmedling av information och leverans av till exempel kontrakt och avtal via post. Därför spelar kuvertet en viktig roll i affärskommunikation. Trots sitt till synes ordinära utseende, ger ett kuvert möjlighet att anpassa ditt företags korrespondens. Kreativa detaljer som mönster, eller personliga hälsningar, ger mervärde för mottagaren. Ett vackert kuvert visar dessutom vilken omsorg ditt företag lägger på detaljerna i kommunikationen.

 

Olika typer av kuvert

Vårt team på Eskils ger dig gärna idéer för hur kuvert kan förmedla ditt budskap och stärka ditt företags image. På Eskils trycker vi ett brett utbud av kuvert, allt från klassiska vita, till färgglada och mönstrade kuvert. Det finns också fodrade kuvert, säkerhetskuvert och kuvert speciellt utformade för direktreklam samt olika förslutningsalternativ.


Hör av dig så berättar vi mer