BILD

Namnskyltar

När du överväger en namnskylt bör du se den som mer än bara en skylt med företagsnamn, personnamn och roll. Tänk noga igenom information, storlek, färg och typsnitt. Den ska vara lätt att läsa från ett rimligt avstånd och ha en tilltalande färgsättning. Dessutom bör den bidra till att ytterligare stärka din varumärkesidentitet.

Betydelsen av en namnskylt

Namnskylten har en förmåga att underlätta samtal och spela en viktig roll i både sociala och professionella sammanhang. Människor känner sig ofta mer bekväma när de kan se ett namn, vilket gör att de inte behöver oroa sig för att glömma det, till exempel på en mässa.

Olika typer av namnskyltar

Känn dig inte begränsad till ett specifikt format för en namnskylt. Var djärv och designa en som är minnesvärd. Gör namnskylten personlig så den blir ett samtalsämne och något man kommer ihåg. Till exempel med en rolig form eller med en personlig mening om den som bär skylten.

Det går bra att använda olika material, allt från papp till metall och till och med tyg.

Eskils erbjuder en mängd olika typer av namnskyltar. Med clips och magnetiska fästen, eller nålfästen. Ibland kan en enkel självhäftande etikett räcka som namnskylt. Låt oss hjälpa dig att avgöra vilket alternativ som passar ditt företag bäst.


Hör av dig så berättar vi mer