BILD

Roll-ups

Roll-ups är en form av reklambärare och marknadsföringsverktyg som är smidigt och används ofta. Vi på Eskils tipsar gärna om design för din roll-up. Placera det absolut viktigaste i den övre tredjedelen av tryckytan, ungefär i ögonhöjd. Det området är det mest synliga.

Rollups är enkla att bära med sig

En roll-up är ett smidigt sätt att alltid få med sig reklam som syns bra. De levereras i en kassett och oftast med en bärväska. Monteringen är enkel, placera den bara på golvet, dra upp den tryckta roll-up ur kassetten och fäst med medföljande pinne.

Olika typer av rollups

Det finns olika typer av roll-ups att välja mellan, så ta dig tid att fundera över designen. Vi på Eskils har många alternativ och hjälper dig gärna med idéer och layout. Roll-ups finns in olika storlekar och material och är mest lämpliga för inomhusbruk. Trycket placeras vanligtvis på ena sidan. Klokt är att tänka långsiktigt och välja en modell med kassett som gör att det tryckta materialet kan bytas ut. När det gäller stativ och stomme finns även det olika utföranden, material och färger.

 

 

 


Hör av dig så berättar vi mer