BILD

Tapeter

Vill du skapa uppseendeväckande bakgrundsreklam så är tapeter ett roligt marknadsföringsverktyg. De är dessutom lätta att hantera och applicera (non-woven och easy-up). På Eskils trycker vi tapeter med hög kvalitet och fantastisk färgåtergivning och självklart är materialet miljövänligt.

 

Var kan man sätta upp reklamtapeter?

Förhöj atmosfären på kontoret, eller stärk ditt varumärke och reklambudskap i receptionen på företaget med en effektfull tapetvägg.

 

Det gör sig också bra på en mässvägg. Kanske med en varumärkesresa, illustration av en teknisk produkt i delar, eller något helt annat. Ett väntrum kan förvandlas till ett utrymme med fantastisk känsla och kanske till och med information och reklambudskap att läsa medan man väntar.

 

Vad kan man trycka på en tapet?

Låt din reklamtapet ta plats, låt den bidra till diskussionen kring det budskap du tryckt på den. Skapa något personligt och unikt, kanske med ett favoritfoto?

 

På en mässa kan det vara lämpligt att presentera dina produkter och tjänster på en vägg med reklamtapet. Lägg till förklaringar och extra information så att besökarna lätt kan läsa ditt budskap och information på ett enkelt sätt.

 


Hör av dig så berättar vi mer