BILD

Banderoller

En banderoll är lämplig att använda vid sportevenemang, stora byggen, längs vägar och på mässor med mera. Banderoller placeras ofta strategiskt, till exempel vid en mållinje eller vid en motorvägsavfart. Material och design är viktigt, men det är också viktigt att hitta en bra siktlinje så din banderoll syns tydligt.

Banderoller är lätta att byta ut och att transportera, vilket gör dem till ett smidigt reklamverktyg.

 

Utformning och tryck på banderoll

Banderoller är ofta stora och väl synliga på långt håll, kanske vid en trafikerad väg. De utformas oftast i liggande format. Det finns olika alternativ för fastsättning, till exempel med snören, öljetter eller kanaler.

Tänk på att göra trycket läsbart på avstånd och håll budskapet kort och koncist.

Vilket material ska jag välja till min banderoll?

Materialet för din banderoll beror på var den ska placeras. Om platsen är utsatt för väder och vind är det bäst att välja en meshbanderoll. Perforeringen gör att vinden kan passera igenom. Meshmaterial släpper även igenom ljus, vilket kan vara trevligt för de som är på insidan, tänk en byggställning.

En banderoll i tätt material i vinyl eller PVC, kan vara ett alternativ ifall trycket behöver synas extra väl.

På Eskils har vi material som håller upp till flera år, även vid utomhusanvändning. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen från utformning till färdigt resultat.


Hör av dig så berättar vi mer