BILD

Vepor

Vepor finns i många olika utföranden och storlekar. De används för att exponera ett reklambudskap, exempelvis på en mässa, en fasad, i en galleria eller i en butik. Materialet du väljer ska vara anpassat för inom- eller utomhusbruk.

Optimera din reklamvepa

Att använda en vepa i sin reklam är ett effektivt sätt att nå ut med sitt varumärke. Det är även användbart vid till exempel en större byggnation för att visa upp sitt projekt. Vepor kan sitta på butiksfasader eller vid köpcentra där de under en längre tid exponerar information och erbjudanden till besökare.

Vill du verkligen sticka ut och göra det mesta av din vepa så kanske en bakgrundsbelyst vepa är ett alternativ?

Vilka varianter av vepor finns?

Fundera först på var vepan ska placeras. Kommer den att vara inomhus eller utomhus, hur länge ska den sitta uppe och hur ska den fästas? För en unik touch kan du välja en bakgrundsbelyst vepa.

På Eskils trycker vi vepor i en mängd olika format och material, till exempel polyester, mesh eller satin. Den finns allt från enkla upphängnings- och infästningsdetaljer till stora installationer med särskilda lister och belysningsalternativ. De enkla varianterna har till exempel öljetter eller kardborre. Sådana vepor är lämpliga när de ska plockas upp och ned samt transporteras på ett smidigt sätt.

Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen från layout till färdigt resultat.


Hör av dig så berättar vi mer