Logistik

Samordning, plock & pack, lagerhållning och distribution

Vi gör det omöjliga möjligt även när tiden är knapp och kvalitetskraven höga. Komplicerade kampanjdistributioner i små eller stora upplagor, klimatsmarta distributionslösningar, lagerhållning av tryckt material för avrop och snabba leveranser inom Europa är vardag för oss.

 

Omedelbar distribution eller webbaserade avrop

På vår logistikavdelning erbjuder vi samordning, plock & pack, lagerhållning och distribution vid alla kampanjproduktioner. Vi lagerhåller ert basmaterial och tillhandahåller en effektiv webbaserad lösning för effektiva avrop, när som helst på dygnet. Vi har stor erfarenhet av att optimera hela kedjan av kommunikationsmaterial.

 

Logistik-kedja med minsta möjliga miljöbelastning

Oavsett om du vill distribuera en rikstäckande butikskampanj eller lokalanpassade DR-utskick så fixar vi hela logistiken. Vi systematiserar, sorterar och fördelar materialet så att rätt butik eller enhet får rätt saker, i rätt antal och på rätt dag. Hela logistik-kedjan är designad för minsta möjliga miljöbelastning. Att erbjuda en klimatsmart lösning hela vägen från start till mål är självklart för oss.

”Komplicerade kampanjer, klimatsmart distribution, lagerhållning för avrop och snabba leveranser är vardag för oss.”


Hör av dig så berättar vi mer